Allergibehandling - bliv fri for allergi uden brug af medicin.
Bliv behandler - lær det af stresskonsulent Ole Larsen tlf.58161234.

Mange lidelser kendetegnes ved inflammation, der er en betændelsestilstand uden bakterer. Forkert kost kan skabe inflammation, derfor kan du med en anti-inflammatorisk kostplan blive sund.

Få nyhedsbrev: KLIK HER

Hvis du får en splint i din finger hæver den, bliver varm og rød og efterhånden kommer der gulligt udflåd, som bringer splinten ud. Det er den naturlige sunde inflammation.

Inflammation er en betændelses- tilstand, men den kan også optræde uden infektion med bakterier og virus. Det gør den, hvis vi spiser madvarer, som kroppen ikke kan acceptere. Affaldsstoffer fra disse madvarer aktiverer kroppens immunforsvars- system, så den kommer til at angribe kroppen egne celler som ved gigt eller skaber slim og udflåd som ved allergi.

Sukker og forkert fedt giver inflammation!

Syre neutraliseres med basisk kost som beskrevet i "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager". Rodfrugter er basiske og "kartoffelvand" anbefales.

En afbalancering  varer mindst en måned, da det er den tid, det tager at genopbygge indre og ydre hud. Luftveje og fordøjelseskanalen er indre hud, og det er der, de værste allergireaktioner kommer.

Kontaktformular

 Vi søger terapeuter som behandlere og forhandlere og giver dem uddannelse og oplæring. 

 Få inspiration på Ole Larsens foredrag og kurser. Læs mere på www.stresskonsulent.dk

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk